Değirmenlikızık Dumlupınar İlkokulu

Değirmenlikızık Mh. 2.Tütüncüoğlu cad. 3.Gülsen sk no22
Vizyon
4 yıllık eğitim sonunda;Kültürlü, sosyal, bilgili ve ilgi kullanabilen,Türk Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara ulaşmış, Çağdaş ve Atatürk İlke ve Devrimlerini özümsemiş,Ortaokula ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazanmış,Sosyal insan olmanın gerektirdiği çalışkanlık, dürüstlük, araştırmacılık, sorumluluk duygularını kazanmış,"Ben" kavramından çok "Biz" bilincine sahip olan BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
21. Yüzyılın gerektirdiği çağdaş ortamlarda, öğrencilerimizin gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek bir şekilde, her öğrencimize bir bilgisayarın düştüğü, bütün öğrencilerimize her fırsatın verildiği, gelecek on yıl içerisinde Bursa´nın tercih edilen okullarından olmaktır.
Ulaşım
Kent Meydanından Yeşilyayla, Ertuğrulgazi ve Teleferik Minibüsleriyle , Heykelden 27A, 25D, 25B numaralı belediye otobüsleriyle,Zafer Plazadan Mesken Taksi dolmuşları ile okulumuza ulaşılabilinir.
Değirmenlikızık Mh. Tütüncüoğlu cad. Gülsen sk no22
ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır. İl Merkezine yaklaşık 7 km uzaklıktadır.
Yaratıcı Dramayla Yaratıcı Nesiller Yetiştirmek