BURSA / YILDIRIM - Değirmenlikızık Dumlupınar İlkokulu

OKULUMDA MUTLUYUM GELECEKTEN UMUTLUYUM

Proje hakkında

Projemiz 4-11 yaş aralığındaki özel gereksinimli bireyleri kapsamaktadır. Çalışma dilimiz Türkçe ve İngilizcedir. Projemiz anaokulu ve ilkokul düzeyinde eğitim ve öğretim gören özel gereksinimli öğrencilerimize yöneliktir. Özel gereksinimli öğrencilerimizin toplumsal yaşama kolay adapte olmalarını ,ikinci evleri olan okullarımızda öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlamak istiyoruz.

HEDEFLER

1.Özel gereksinimli öğrencilerin istendik yönde olumlu davranışlar sergilemelerini sağlamak.

2.Özel gereksinimli öğrencilere akran desteği sağlamak.

3.Özel gereksinimli öğrencilerin kendilerine olan özgüvenlerini arttırmak.

4.Özel gereksinimli öğrencilerle ilgili farkındalığı arttırmak.

5. Özel gereksinimli öğrencilere sorumluluk duygusu kazandırmak.

ÇALIŞMA SÜRECI

Projemiz Ekim ayında başlayıp Ocak ayında bitecektir.Zaman içerisinde azaltma ya da artırma yapılabilir .Projemiz ortak okullarla yürütülecektir.Aylara göre çalışma süreci ortaklarımızla belirlenecektir.Tüm ortaklar işbirliği içerisinde çalışacaktır.                                                                   BEKLENEN SONUÇLAR

Projede bireysel, işbirlikçi, ortak ürünler yapılacaktır. Oluşturulacak ürünlere ortaklarla birlikte karar verilecektir. Projemiz sonunda özel gereksinimli öğrencilerimizin hayattan mutluluk duymaları sağlanacaktır. Özel gereksinimli bireyler konusunda farkındalık oluşacaktır.

OKULUMDA MUTLUYUM GELECEKTEN UMUTLUYUM

Proje hakkında

HEDEFLER

2.Özel gereksinimli öğrencilere akran desteği sağlamak.

3.Özel gereksinimli öğrencilerin kendilerine olan özgüvenlerini arttırmak.

4.Özel gereksinimli öğrencilerle ilgili farkındalığı arttırmak.

5. Özel gereksinimli öğrencilere sorumluluk duygusu kazandırmak.

ÇALIŞMA SÜRECI

18-10-202118-10-202118-10-2021