OKULUMUZDA "Dostlarımla Yaşıyorum" e-Twinning PROJESİ BAŞLADI.

Okulumuz öğretmenlerinden 4/C sınıfı öğretmeni Aysel KURAL’ın ortak olduğu "Dostlarımla Yaşıyorum" e-Twinning Projemizin çalışmalarına başladık. Proje Türkiye ve Azerbaycan ortaklığında 7 öğretmen tarafından yürütülmektedir. Projemizin amacı, hayvan dostlarımıza merhamet duygusuyla yaklaşarak onlara uygun yaşam alanları oluşturmak; iş birliği içerisinde hayvanların karşılaşabileceği tüm olumsuz durumlara yönelik çözüm önerileri geliştirmek ve bunları hayata geçirmek; hayvanları korumaya yönelik sosyal sorumluluk farkındalığı oluşturmak, her canlının yaşam hakkı olduğu bilincini öğrencilerimize kazandırmaktır.Aynı zamanda bu proje çalışmaları sırasında  çeşitli web2.0 araçlarını kullanarak öğrencilerimizin teknolojik  yönden de gelişmelerini  sağlamaktır.Beraberinde  geri dönüşüm bilincini daha ileri taşımayı hedeflemektedir.

06-11-202306-11-2023

Yayın: 06.11.2023 - Güncelleme: 06.11.2023 10:32 - Görüntülenme: 143