Ara

Harezmi eğitim modeli uygulaması okulumuzda başladı. Gülser Çelebi Zeliha Gülerer ve Seçkin Gül Şen öğretmenlerin rehberliğinde gönüllü öğrenciler eğitmlere başladılar

Kas

Okulumuz Akıl ve Zeka oyunları ile bağlarını her geçen gün daha da güçlendiriyor. Bunun için Resfebe oyununu tanıtmak amacıyla Yılmaz Ölmez'i okulumuz da misafir ettik. Öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden 4/C sınıfı öğretmeni Aysel KURAL’ın ortak olduğu "Dostlarımla Yaşıyorum" e-Twinning Projemizin çalışmalarına başladık. Proje Türkiye ve Azerbaycan ortaklığında 7 öğretmen tarafından yürütülmektedir. Projemizin amacı, hayvan dostlarımıza merhamet duygusuyla yaklaşarak onlara uygun yaşam alanları oluşturmak; iş birliği içerisinde hayvanların karşılaşabileceği tüm olumsuz durumlara yönelik çözüm önerileri geliştirmek ve bunları hayata geçirmek; hayvanları korumaya yönelik sosyal sorumluluk farkındalığı oluşturmak, her canlının yaşam hakkı olduğu bilincini öğrencilerimize kazandırmaktır.Aynı zamanda bu proje çalışmaları sırasında  çeşitli web2.0 araçlarını kullanarak öğrencilerimizin teknolojik  yönden de gelişmelerini  sağlamaktır.Beraberinde  geri dönüşüm bilincini daha ileri taşımayı hedeflemektedir.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DEĞİRMENLİKIZIK DUMLUPINAR İLKOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMANI BÜŞRA NUR ARAZ TARAFINDAN

Çocuklar ve Dersler

Çocuklar ve Özgüven

Ekran Süresi

Ekran Bağımlılığı

Çocuklar ve Sınırlar

Eyvah Çocuğum Ergenliğe Giriyor(!)

Çocuklar Ve Travma

KONULARINDA SEMİNER VERİLECEKTİR. VELİLERİMİZİN KATILIMLARINI BEKLİYORUZ.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Ekm

OKULUMUZDA OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME HAFTANIN ÖĞRENCİSİ PROJESİ BAŞLATILMIŞTIR.

DEĞİRMENLİKIZIK DUMLUPINAR İLKOKULU

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

DEĞİRMENLİKIZIK DUMLUPINAR İLKOKULU

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Ekm

OKULUMUZA EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK HİZMETLERİ BAŞKANLIĞINDAN GELİNEREK, 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Ekm

4G SINIFI FEN BİLİMLERİ DERSİNDE DÜNYANIN HAREKETLERİNİ MODELLEME YAPARAK ÖĞRENDİ

Eyl

Okulumuz psikolojik danışmam ve rehber öğretmeni Nurcan Yılmaz tarafından 1. Sınıf velilerine yönelik uyum semineri verilecektir.

1.sınıf velilerimizi yarın saat 13.00' da okulumuza bekliyoruz.

Okulumuzda yıl içerisinde

Psikolojik Sağlamlık

Sınır Koyma

Bilinçli Teknoloji Kullanımı

Olumlu Davranış Geliştirme

Konularında Öğrencilerimize yönelik seminer ve etkinlikler

Velilerimize yönelik seminer ve broşür çalışmaları yapılacaktır.

Eyl

OKULUMUZ 4. SINIF ZÜMRESİNE HAZIRLADIKLARI PROGRAM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.