29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Ekm

OKULUMUZDA OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME HAFTANIN ÖĞRENCİSİ PROJESİ BAŞLATILMIŞTIR.

DEĞİRMENLİKIZIK DUMLUPINAR İLKOKULU

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

DEĞİRMENLİKIZIK DUMLUPINAR İLKOKULU

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Ekm

OKULUMUZA EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK HİZMETLERİ BAŞKANLIĞINDAN GELİNEREK, 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Ekm

4G SINIFI FEN BİLİMLERİ DERSİNDE DÜNYANIN HAREKETLERİNİ MODELLEME YAPARAK ÖĞRENDİ

Eyl

Okulumuz psikolojik danışmam ve rehber öğretmeni Nurcan Yılmaz tarafından 1. Sınıf velilerine yönelik uyum semineri verilecektir.

1.sınıf velilerimizi yarın saat 13.00' da okulumuza bekliyoruz.

Okulumuzda yıl içerisinde

Psikolojik Sağlamlık

Sınır Koyma

Bilinçli Teknoloji Kullanımı

Olumlu Davranış Geliştirme

Konularında Öğrencilerimize yönelik seminer ve etkinlikler

Velilerimize yönelik seminer ve broşür çalışmaları yapılacaktır.

Eyl

OKULUMUZ 4. SINIF ZÜMRESİNE HAZIRLADIKLARI PROGRAM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler;

Okul Müdürü olarak atandığım Dumlupınar İlkokulunda 31/07/2023  tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım.  Bursa’nın en köklü eğitim kurumlarından biri olan bu okulun müdürü olarak aranızda bulunmak benim için bir onurdur.

Öncelikle, bu okulda daha önce emek veren tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ediyorum.

Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güvencem sizlerin manevi desteği olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır.

Dünyamızın en muhteşem, en karmaşık ve en önemli varlığı olan insanın "Mutluluk, sağlık ve refah içinde daha uzun ve kaliteli yaşaması" dünyadaki bütün devletlerin, kuruluşların, uluslararası örgütlerin temel hedefidir. Bu nedenle insanlarımıza, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize hizmet etmek öncelikli görevimizdir.

Günü kurtarmak değil geleceği kurmak çabası içinde, sürekli gelişimi ve değişimi takip ederek her alanda kalite ve başarı asıl hedefimiz olacaktır.

2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, saygılar sunarım.

Game in Class