4/H SINIFI DOĞAL VE YAPAY ÇEVRE MAKETLERİ İLE FEN BİLGİSİ DERSİ SERGİSİ

3/C SINIFI OYUNCAK MÜZESİNDE HEM ETKİNLİK YAPTI, HEM OYUNCAK MÜZESİNİ GEZDİ.

OKULUMUZDA 2. SINIF ZÜMRELERİ TARAFINDAN 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI.

Değirmenlikızık Dumlupınar İlkokulu Öğretmenleri Okuyor

Engin Geçtan İnsan Olmak adlı kitabı öğretmenlerimiz okudu. Bir araya kahve kitap eşliğinde gelinerek kitap kritiği yapıldı

Mrt

OKULUMUZDA 4. SINFILAR ARASINDA MÜNAZARA YARIŞMASI YAPILDI. 4G SINIFI DİĞER SINIFLAR ARASINDAN GALİP GELEREK BİRİNCİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLEİRNİ İFADE ETME BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEK AMACIYLA REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN DÜZENLENMİŞTİR.

Mrt

Değerli velilerimiz okulumuzda KAVANOZU TASARLA ALIŞKANLIK KAZAN  projesi baslatilmistir. Bu kapsamda yapmanız gereken şey öğrencinizin hangi alışkanlıgi kazanmasini istiyorsaniz önce ona karar vermeniz  ve sonrasında bir kavanoz tasarlanmaniz. Örneğin kitap okuma alışkanlıgi kazanmasini istiyorsaniz kitap okudukça kavanoza para ,çikolata gibi motivasyonunu artırıcı herhangi bir ödül koyuyorsunuz .Buradaki  amaç her gün duzenli olarak yapmasıdır. Tasarladiginiz kavanozlarin fotoğraflarını sınıf öğretmenlerimize göndermeniz gerekiyor .Teşekkür ederiz.

Degirmenlikizik Dumlupınar İlkokulu Rehberlik Servisi

Mrt

Okulumuzda Rehberlik Servisi tarafından en temiz sınıf uygulaması getirilerek öğrencilerin çevre koruma ve temizlikle ilgili farkındalık kazanmaları amaçlanıyor.

Her hafta en temiz sınıf seçilerek bayrak kazanıyor. Bayrak sınıflarının kapısına asılıyor. Sene sonuna kadar en çok bayrağı kazanan sınıfa sınıfça bir ödül verilecek.

Mrt

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI. OKULUMUZ 1.36 SN DE BOŞALTILDI. ARDINDAN SİVİL SAVUNMA GÜNÜ KUTLANDI.